Een advocaat direct geregeld

TOM Zitting: Strafrechtadvocaat zonder uurtarief!

Als u een oproeping voor een TOM zitting (OM-zitting) ontvangt moet u voor de Officier van Justitie verschijnen.

De Officier van Justitie is geen rechter. In een OM-zitting doet de Officier van Justitie u een voorstel om de zaak niet voor de rechter te brengen. U kunt deze transactie weigeren. Ingeval van een strafbeschikking legt de rechter u wel een straf op (let op: U kunt dan binnen twee weken verzet aantekenen tegen de strafbeschikking waardoor de zaak alsnog voor de rechter komt).

Het is verstandig een strafrechtadvocaat in te schakelen die u in uw strafzaak bij de Officier van Justitie bijstaat. Vaak wordt een voorstel gedaan wat hoger ligt dan een straf die u bij de rechter zou krijgen. Bovendien heeft u een 'strafblad' (aantekening op uw Justitiele Documentatie). U kunt dan problemen krijgen met uw Verklaring omtrent het gedrag (VOG) die u voor een baan nodig kunt hebben. Wellicht heeft u kans op een vrijspraak bij de rechter. Uw advocaat kan het dossier voor u beoordelen, adviseren en u bij de OM zitting bijstaan.

Het uurtarief van advocaten kan echter hoog zijn. Voor een ervaren strafrechtadvocaat betaalt u al snel een uurtarief van 240 euro. Hier bovenop komen dan ook nog achteraf kantoorkosten (5 of 6%) en 21% BTW. Dit loopt al snel op naar een forse rekening, met mogelijk onverwachte kosten voor uw advocaat achteraf.

Bij advocaatkosten-tarief betaalt u een vaste prijs voor uw strafzaak, zonder verborgen kosten. Wij bieden dus duidelijkheid vooraf en u krijgt hulp van een deskundig advocaat voor een lage prijs.

 

Advocaat nodig? Vul dan het formulier in en een strafrechtadvocaat neemt gratis en vrijblijvend contact met u op!

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact met u op te kunnen nemen

(Dit kost een paar minuten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan een advocaat verstrekt)

U accepteert met het invullen onze beperking van aansprakelijkheid en privacyreglement

Vaste advocaten tarieven

Hier vindt u onze vaste advocaat kosten voor uw strafzaak