Een advocaat direct geregeld

Onze vaste tarieven voor uw strafzaak

Uw zaak wordt bij ons behandeld door een deskundig strafrechtadvocaat die gratis en vrijblijvend contact met u opneemt.

Wij informeren u eerst altijd over uw recht op een pro-deo advocaat (gratis advocaat). Onze advocaten werken ook op pro-deo basis.

Mocht u niet in aanmerking komen voor een pro-deo advocaat, dan moet u de advocaat in beginsel zelf betalen. Voor een deskundig advocaat betaalt u al snel een uurtarief van 250 euro, exclusief 6% kantoorkosten en exclusief BTW. Een strafzaak kost u dan al snel vele duizenden euro's.

Wij rekenen echter navolgende lage vaste advocaat tarieven voor uw strafzaak:

  • Zaak voor de Politierechter: 950 euro;
  • Zaak voor de Meervoudige Strafkamer: 1.200 euro;
  • Zaak voor de Officier van Justitie 750 euro.
  • Zaak in Hoger Beroep: 950 euro (eerste aanleg was Politierechter)
  • Zaak in Hoger Beroep: 1.200 euro (eerste aanleg was Meervoudig)
  • Gijzeling bij Kantonrechter: 450 euro (Ook pro deo!)

Uw krijgt hiervoor hulp van een deskundig advocaat voor uw hele strafzaak. Daar staan wij voor in!

Deze kosten zijn inclusief BTW. Wij rekenen geen kantoorkosten, reiskosten en geen verborgen kosten! 

 En mocht u worden vrijgesproken dan dienen wij de kosten ter vergoeding voor u in bij de Staat.

 Er zijn een paar spelregels om het ook voor ons redelijk te houden en u de kwaliteit te kunnen bieden die uw strafzaak verdient:

In het forfaitaire vaste bedrag zijn alle nodige werkzaamheden begrepen. Wel gaan wij uit van 1 zittingsdag en maximaal 12 te besteden uren (hardheidsclausule). Daar kunnen wij uw zaak doorgaans prima voor behandelen; ter vergelijking: 12 uur staat normaal voor maar liefst 3.509 euro aan advocaatkosten maar u betaalt dus veel minder! Mocht de zaak onverwachts meer tijd vragen dan 12 uur, dan overleggen wij altijd eerst met u. U ontvangt dus niet een onverwachte rekening achteraf. In geval van een aparte (tweede) ontnemingszaak geldt een met u te bespreken aanvullende toeslag omdat van een aparte zaak sprake is.

De advocaat heeft altijd de vrijheid een zaak af te wijzen; er moet bijvoorbeeld wel een 'klik' zijn tussen u en de advocaat; samen met u willen wij namelijk naar het beste resultaat!

Wij doen ons best zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen maar sluiten elke aansprakelijkheid uit voor niet tijdig contact opnemen (om wat voor reden dan ook) bijvoorbeeld bij termijnen voor hoger beroep of het instellen van verzet. 

Strafrechtadvocaat nodig? Doe dan hier uw aanvraag voor gratis en vrijblijvend contact