Een advocaat direct geregeld

Hoger beroep: Strafrechtadvocaat zonder uurtarief!

Als u hoger beroep instelt moet u voor de Rechter verschijnen. Dit kan bij het Gerechtshof in Amsterdam, Gerechtshof in Leeuwarden, Gerechtshof in Den Haag, Gerechtshof in Den Bosch of Gerechtshof in Arnhem zijn.

Het is verstandig een strafrechtadvocaat in te schakelen die u in uw hoger beroep in de rechtszaal bijstaat. Voor het instellen van beroep gelden wettelijke (strenge) termijnen en dit geldt ook voor het indienen van bepaalde processtukken. Soms bent u zelfs verplicht een processtuk tijdig in te dienen (doorgaans binnen twee weken na het instellen van hoger beroep). Anders wordt uw hoger beroep ongeldig (niet ontvankelijk) verklaard.

Het uurtarief van advocaten kan echter hoog zijn. Voor een ervaren strafrechtadvocaat betaalt u al snel een uurtarief van 240 euro. Hier bovenop komen dan ook nog achteraf kantoorkosten (5 of 6%) en 21% BTW. Dit loopt al snel op naar een forse rekening, met mogelijk onverwachte kosten voor uw advocaat achteraf.

Bij advocaatkosten-tarief betaalt u een vaste prijs voor uw strafzaak, zonder verborgen kosten. Wij bieden dus duidelijkheid vooraf en u krijgt hulp van een deskundig advocaat voor een lage prijs. 

Advocaat nodig? Vul dan het formulier in en een strafrechtadvocaat neemt gratis en vrijblijvend contact met u op!

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact met u op te kunnen nemen

(Dit kost een paar minuten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan een advocaat verstrekt)

U accepteert met het invullen onze beperking van aansprakelijkheid en privacyreglement

Vaste advocaten tarieven

Hier vindt u onze vaste advocaat kosten voor uw strafzaak